Contact met WijZon

Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? WijZon helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak.

Lees verder

“U bespaart geld én tijd doordat u op al uw vragen wordt ontzorgd.”

Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? WijDuurzaam helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak. Stel hier uw vraag of neem contact op voor een afspraak.

Contactformulier  * verplichte velden

  Koos Wijbenga

  Directeur / Eigenaar WijZon

  “Zelf zonnestroom opwekken. Dat doet iets met je. Vanaf het moment dat de zonnestroominstallatie bij ons eigen pand was geïnstalleerd, ben ik me bewuster van de zon, de zonuren, het effect op de natuur en het effect ervan op de stroomvoorziening. Besparen is een sport geworden.

  Ik beschouw het als een groot cadeau van de natuur dat wij als mensheid nu over een betrouwbare techniek beschikken om zonneschijn om te zetten naar elektriciteit. Bovendien geeft zonnestroom me het vertrouwen dat er een toekomst mogelijk is waarbij we de klimaatverandering positief kunnen beïnvloeden en de aarde minder uitputten. Daarom lever ik graag een bijdrage aan de totstandkoming van uw zonnestroominstallatie.”

  Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? Wijzon helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak.

  Adresgegevens
  Telefoon: 06-10688913
  Ludekenskamp 15
  8014 ER Zwolle
  E. info@wijzon.nl