Onze WijZon

Energie, CO2 en kosten besparen met zonnepanelen, zonder moeite. Dat is het doel dat WijZon nastreeft vanuit de motivatie om duurzame energie voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

Lees verder

“U bespaart geld én tijd doordat u op al uw vragen wordt ontzorgd.”

Met de prettige zekerheid dat u begeleid wordt door een team van ervaren professionals met oog voor ethisch verantwoord zakendoen.

De drijvende kracht achter WijZon is Koos Wijbenga. Geboeid door de techniek, getriggerd door de besparingsvoordelen en gemotiveerd vanuit duurzaamheidsoverwegingen, wil hij ook u van zonnestroom laten profiteren. Een achtergrond in Bouwkunde, ruim 15 jaar werkervaring bij energiemaatschappijen, aangevuld met een uitgebreide expertise op het vlak van projectmanagement en advisering op strategisch en tactisch niveau. Hij raakte geïnteresseerd in zonnepanelen door een buurtproject dat hij coördineerde. Die combinatie van factoren maakt dat WijZon niet alleen aandacht heeft voor techniek, maar ook voor het proces om te komen tot energiebesparing. Een goede samenwerking met een heldere taakverdeling en open communicatie is dan ook kenmerkend voor de werkwijze van WijZon.

Onafhankelijk, eerlijk advies

WijZon beschikt over een uitgebreid netwerk van alle experts die nodig zijn bij de totstandkoming van een zonnestroominstallatie. Ervaren professionals: van elektrotechnisch ingenieur, tot bedrijfseconomisch adviseur tot constructeur. Daarbij kent WijZon geen vaste afspraken met leveranciers, fabrikanten, installateurs of geldverstrekkers: de beste garantie voor onafhankelijk advies.

Expertise WijZon

  • Project Engineer Energie- en Elektrotechniek (TU/HTS)
  • Bouwkundig Engineer (HTS)
  • Adviseur energiebesparing gebouwen (HTS)
  • Adviseur binnenklimaat gebouwen / koeltechniek /BREEAM (HTS)
  • Adviseur energiecontracten (TU/HTS )
  • Adviseur financiële en fiscale doorrekening duurzame energieprojecten
  • Adviseur zonne-energie en installatietechniek (TU)
  • Adviseur inkoop & contractmanagement energiecentrales (HBO)
  • Organisatie adviseur (Ac./HBO)
  • Adviseur beoordeling vastgoed (Fondsmanager)

Koos Wijbenga

Directeur / Eigenaar WijZon

“Zelf zonnestroom opwekken. Dat doet iets met je. Vanaf het moment dat de zonnestroominstallatie bij ons eigen pand was geïnstalleerd, ben ik me bewuster van de zon, de zonuren, het effect op de natuur en het effect ervan op de stroomvoorziening. Besparen is een sport geworden.

Ik beschouw het als een groot cadeau van de natuur dat wij als mensheid nu over een betrouwbare techniek beschikken om zonneschijn om te zetten naar elektriciteit. Bovendien geeft zonnestroom me het vertrouwen dat er een toekomst mogelijk is waarbij we de klimaatverandering positief kunnen beïnvloeden en de aarde minder uitputten. Daarom lever ik graag een bijdrage aan de totstandkoming van uw zonnestroominstallatie.”

Heeft u een vraag hoe u uw organisatie of vastgoed verduurzaamt? Wijzon helpt u graag te komen tot een geschikte aanpak.

Adresgegevens
Telefoon: 06-10688913
Ludekenskamp 15
8014 ER Zwolle
E. info@wijzon.nl